Een eerste indruk kan je maar één keer maken. Dit kan echter wel op verschillende manieren.
We stellen ons hieronder voor, maar eigenlijk gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijke eerste indruk.
Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 053-4774729 of door te bellen/appen naar onze directeur via 0641092665.

CBS Willem van Oranje is een kleinschalige christelijke basisschool, met veel regelmaat, rust en structuur. We vinden het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen in een sfeer van veiligheid, geborgenheid en respect voor elkaar. Wij onderscheiden ons van andere scholen door onze rust en kleinschaligheid. Ieder jaar weer proberen we de klassen zo klein mogelijk te houden, zodat leerlingen zich optimaal voor kunnen bereiden op de volgende stap.

Dat houdt in dat:

  • Er goed geleerd wordt
  • Er aandacht is voor alle kinderen, hun ontwikkeling en hun talenten
  • We handelen vanuit een christelijke grondslag en zorg hebben voor elkaar
  • Alle kinderen welkom zijn binnen de redelijke grenzen van onze vermogens

Een bijzondere school

Bijzonder, omdat wij onderwijs niet ingewikkelder maken dan dat het is. Wij proberen uit ieder kind te halen wat erin zit. Zowel op coginitief gebied als creatief en emotioneel. Al die aspecten bij elkaar zorgen ervoor dat wij leerlingen opleiden tot een zelfstandig functionerend persoon binnen de maatschappij.

Alle leerkrachten zijn getraind om goed onderwijs te verzorgen en waar nodig extra uitdaging of zorg te bieden en zetten zich ieder jaar in om zichzelf hierin verder te ontwikkelen.

De uitdaging vinden we niet alleen in het vaste onderwijsprogramma, de Willem van Oranje doet meer: o.a. Kanjertraining, Judo en “Groove. me” (engels).